Antena Căutare

 "La Spitalul din Sighet nu poate intra coronavirusul. Îl omoară Stafilococul Auriu." Imaginile postate de un deputat au devenit virale

Mai multe imagini au fost publicate, pe Facebook, de deputatul USR Emanuel Ungureanu, din Spitalul Municipal Sighet, unde se poate vedea mizeria din unitatea medicală.

 "La Spitalul din Sighet nu poate intra coronavirusul. Îl omoară Stafilococul Auriu." Imaginile postate de un deputat au devenit virale
La Spitalul din Sighet nu poate intra coronavirusul. Îl omoară Stafilococul Auriu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, pe Facebook, mai multe imagini care ar fi fost făcute în Spitalul Municipal Sighet, în care se poate vedea mizeria din unitatea medicală, el spunând că „virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul”.

„În timp ce doamna Sorina Pintea a fost izolată de coronavirusul mitei în beciul domnesc de către DNA, spitalele din Maramureș, unde fosta ministră și senatorul Liviu Pop sunt baroni ai șpăgii, zac în mizerie cruntă. Un angajat al Spitalului municipal Sighet mi-a transmis aceste imagini de groază care arată mizeria cruntă în care se scaldă sistemul sanitar din Maramureș patronat de clanuri de tip mafiot virusate de microbul șpăgii. Aveți idee cât este mita pentru un post de asistentă medicală în această cocină?”, afirmă Emanuel Ungureanu.

Deputatul spune că există și „o veste bună pentru pacienții sinistrați în acest spital mizerabil” și aduce acuzații grave la adresa DSP Maramureș.

„Virusul coronavirus nu poate intra acolo, îl omoară imediat Stafilococul Auriu și Acinetobacterul. Pe lângă excrementele întinse peste tot în băile infecte, se poate vedea cum un asistent medical întreprinzător plimbă instrumentarul sterilizat prin zona administrativă, pe lângă un xerox. Ferească Dumnezeu, picior de șef DSP Maramureș nu a călcat în această cocină, știți de ce? Pentru că sunt mână în mână cu mafia pesedistă din județ! Nu este cazul să vă mai spun că acest așa zis spital a fost acreditat de o altă uriașă bacterie a sistemului sanitar, Vasile Cepoi, un lup șiret ținut în brațe de PNL, care mulge spitalele de bani prin căpușa numită pompos, Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate (ANMCS)!?”, mai spune deputatul.

A început Postul Paștelui 2020. Tradiţii, superstiţii: Ce le este strict interzis credincioșilor în cele 40 de zile... „Cină cu viermi la Spitalul de Copii din Cluj”- Imaginile postate de mama unui copil bolnav au devenit virale: „Mizeria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x