Antena Căutare

Deschiderea procedurii de insolventa in cazul trustului Realitatea Media, admisa de Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a admis deschiderea procedurii de insolventa in cazul trustului Realitatea Media. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, a informat purtatorul de cuvant al Tribunalului Bucuresti, Laura Andrei, citata de Mediafax.


Elan Schwanzenberg, actionarul majoritar al Realitatea Media, a anuntat marti ca a cerut insolventa firmei. Pentru a-si linisti angajatii, omul de afaceri si-a explicat in mod public actiunile. Prin procedura insolventei, i se va da suficient timp cat sa poata stinge din datoriile imense acumulate de trust.

"Am incercat sa reesalonam, conform legii date de acest Guvern, creditul de la ANAF. Avem o datorie acolo, avem penalitati, avem intarzieri pentru ca e vorba de o suma, de mai multe milioane de euro", a explicat Schwartzenberg.

Omul de afaceri a explicat ca nu a reusit sa reesaloneze datoriile postului Realitatea TV, care functioneaza in continuare cu conturile blocate si cu aparatura sechestrata.

Cat priveste relatia patronului cu managerul Sebastian Ghita, Schwarzenberg s-a limitat sa afirme ca se inteleg bine, pe plan personal.

Un barbat din Baia Mare, calcat pe trecerea de pietoni... Peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria Mica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x