Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Descinderi în vilele interlopilor, inclusiv în locuința Duduienilor. Ultimii oameni care l-au văzut viu pe Emi Pian au fost audiați

Nu trece o zi fara o noua rundă de audieri în cazul morţii lui Emi Pian. În timp ce în spaţiul on-line personaje din lumea interlopă anunţă război între clanuri, anchetatorii muncesc din greu pentru a reface filmul uciderii interlopului din Rahova. Chiar în acest moment, la casa lui Emi Pian sunt percheziţii de amploare.

Anchetatorii încă încearcă să elucideze misterul uciderii lui Emi Pian. Mai mulţi membri ai clanului au fost chemaţi la audieri. Dar legea tăcerii se aplică în continuare. Anchetatorii ar putea ajunge să pună faţă în faţă cele două grupări interlope.

Citește și:

„Sunt nevinovat!” Presupusul ucigaș al lui Emi Pian are dovezi zdrobitoare! Cine l-a omorât, de fapt, pe liderul Duduienilor

Ultimii oameni care l-au văzut viu pe Emi Pian au fost audiați

Ieri, încă de la prima oră a dimineţii, cinci membri ai clanului Duduianu au ajuns la audieri. Sunt printre ultimii oameni care l-au văzut pe Emi Pian în viaţă, aşa că poliţiştii sperau să obţină informaţii preţioase de la ei. Doar că, la fel ca ceilalţi martori, le-au dat anchetatorilor informaţii contradictorii.

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. Fiul şi fratele spun că adevăratul criminal e liber: „Băiatul ăsta ne-a așteptat cu briceagul”

Ca să elucideze misterul morţii interlopului, poliţiştii ar putea să pregătească o confruntare între cele două clanuri. Richard Gheorghe, principalul suspect, ar putea să ajungă faţă în faţă cu rudele lui Emi Pian.

În faţa anchetatorilor, a ajuns şi fiul interlopului ucis. Dar a stat doar 15 minute în sediul Poliţiei. Nu a putut fi audiat, pentru că a spus că se simte rău.

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian a cerut să fie eliberat din închisoare

În paralel, presupusul ucigaş al lui Emi Pian le-a cerut ieri judecătorilor să iasă din închisoare. Bărbatul şi-ar fi dorit să rămână în arest la domiciliu, însă magistraţii i-au respins cererea. Avocatul lui a aplicat şi el legea tăcerii și nu a făcut declarații.

Emi Pian nu ar fi trebuit să ajungă într-un astfel de conflict. Cel puţin aceasta este concluzia judecătorilor care l-au eliberat condiţionat din închisoare anul trecut. În motivarea deciziei, magistraţii au notat că interlopul condamnat pentru cămătărie şi şantaj a avut un comportament exemplar şi are toate şanselse să se reabiliteze

Recomandari