Antena Căutare

Descinderi la Caras-Severin: Mascatii au retinut 4 persoane pentru contrabanda cu tigari

Descinderi intr-o localitate din Caras-Severin. Zeci de mascati au intors cu susul in jos locuintele mai multor familii de romi, implicate in contrabanda cu tigari.

Oamenii legii au confiscat mai multe documente care faceau dovada afacerilor la negru. Patru persoane au fost retinute pentru cercetari.

Politistii monitorizau de mai multa vreme o retea de contrabandisti, iar duminica seara au descins la domiciliile mai multor membri aflate in judetul Caras-Severin.

"Activitatile s-au facut pentru finalizarea unui dosar penal in care sunt cercetate opt persoane, doua in arest, sub acuzatiile de contrabanda in forma calificata, furt calificat si evaziune fiscala", a declarat George Radu Bucurica, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita.

In urma perchezitiilor, a fost ridicata suma de 2.000 de euro, dar si diverse documente. Contrabandistii aveau in locuinte acte in care apareau numele persoanelor carora le-au vandut tigari de contrabanda si sumele datorate.

"Patru persoane au fost conduse la sediul IJP Caras Severin pentru continuarea cercetarilor", a precizat subinspector Iasmina Maghiar, purtator de cuvant la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Caras-Severin.

Saptamana trecuta, unul dintre membrii retelei a fost oprit de mascatii de la frontiera avand ascunse tigari de contrabanda chiar la motorul autoturismului cu care se deplasa. Tot atunci, un alt membru al retelei a fost arestat dupa ce a fost prins vanzand tigari netimbrate.

Sursa: Antena3

VIDEO! Mascati vs. florarese, in fata Spitalului de Urgenta din Galati!... Radu Mazare vrea sa vanda cazinoul din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x