Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Descoperire revoltătoare în telefonul criminalului care a incendiat o adolescentă. Decizie de ultim moment a autorităților

Cazul adolescentei incendiate de un criminal revidivist, în Mehedinți, a luat o turnură scandaloasă. Ce au descoperit anchetatorii în telefonul lui Ion Turnagiu.

Descoperire revoltătoare în telefonul criminalului care a incendiat o adolescentă. Decizie de ultim moment a autorităților

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, dosarul bărbatului care a incendiat o tânără în vârstă de 17 ani, la data de 12.06.2020, în comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi, a fost declinat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi la DIICOT - Mehedinţi.

Decizia autorităților a fost luată după descoperirea, în telefonul recidivistul, mai multor imagini în care tânăra incendiată apărea în ipostaze indecente.

Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă în arest

Criminalul Ion Turnagiu de la Dârvari, violatorul și cel care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Mehedinți, a încercat să-și pună capăt zilelor, joi seara, în arestul IPJ Mehedinți. Acesta a folosit o metodă greu de închipuit

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator după ce a încercat să se spânzure cu tricoul său.

„Un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se aflî în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judeţean Mehedinţi a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare.

Acesta a fost descoperit de poliţişti, care i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicala, fiind sub paza şi supravegherea poliţiştilor”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Care este starea adolescentei

Starea fetei în vârstă de 17 ani din Mehedinţi, care a fost incendiată de un bărbat eliberat după 25 de ani de detenţie, este gravă, dar stabilă, spun medicii.

Miercuri, aceasta a trecut printr-o nouă operaţie pentru transplat de piele.

Recomandari