Antena Căutare

Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane. Descoperirea teribilă, făcută la câțiva kilometri de casa lui Gheorghe Dincă 

Două cranii umane și alte fragmente osoase au fost descoperite pe un câmp, în județul Olt, miercuri dimineață, la doar 20 de kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, iar Antena 3 a difuzat primele imagini de la fața locului. 

Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane. Descoperirea teribilă, făcută la câțiva kilometri de casa lui Gheorghe Dincă  Galerie
Primele imagini cu locul în care au fost găsite două cranii umane

Potrivit sursei citate, rămășițele umane au fost găsite de un tractorist, în timpul unor lucrări agricole.

Craniile şi fragmentele de os au fost trimise la Institutul de Medicină legală, pentru expertiză, iar deocamdată procurorii nu pot spune dacă Gheorghe Dincă a avut vreo legătură cu acest caz.

Două cranii umane şi alte fragmene osoase au fost descoperite pe un câmp, în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de lângă satul Mărgeni, comuna Brâncoveni.

„Două cranii şi fragmente osoase de natură umană au fost găsite pe un câmp în comuna Brâncoveni, în acest caz fiind dispusă efectuarea unei expertize antropologice, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Totodată, a fost deschis un dosar penal având ca obiect infracţiunea de omor calificat, comisă asupra a două sau mai multor persoane”, se mai precizează în comunicat.

RADET: S-au finalizat lucrările de înlocuire a porţiunilor de conducte din magistrala care alimentează şi zona Spitalulu... Vâlcea: Anchetă după ce doi poliţişti aflaţi în misiune au fost loviţi, ameninţaţi şi deposedaţi de arme de mai multe pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x