Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Descoperire șocantă la spitalul Municipal din Timișoara! Ce primesc pacienții la masă! „Nu ai da nici la câini”

Situație șocantă la spitalul Municipal din Timișoara! Un tânăr a fotografiat masa pe care o primesc bolnavii internați acolo, iar detaliile sunt de-a dreptul incredibile!

Situație șocantă la spitalul municipal din Timișoara! Un tânăr a fotografiat masa pe care o primesc bolnavii internați acolo, iar detaliile sunt de-a dreptul incredibile!

Într-o postare publică de pe rețeaua de socializare Facebook, Daniel Sendre a dezvăluit cum arată farfuria cu mâncare primită de către bolnavii internați la Spitalul municipal din Timișoara.

Oricât de șocant ar părea, pe farfuria metalică cu greu găsim o linguriță de unt, una de brânză de vaci și o jumătate de felie de parizer, un meniu deloc sănătos pentru un bolnav ce încearcă să se recupereze sau să lupte cu o boală.

Așa cum era de așteptat, poza ce dezvăluie o realitate scandaloasă a stârnit numeroase controverse în mediul online.

Descoperire șocantă la spitalul Municipal din Timișoara! Ce primesc pacienții la masă! „Nu ai da nici la câini”

Iată mai jos și mesajul publicat de tânărul Daniel Sendre, la poza de mai sus:

„Cina la spitalul municipal din Timișoara.

Băi, Dragnea, băi, politicienilor, nu vă e, mă, rușine, când votați pensiile alea speciale? Și la restul, nu le-o crăpa, mă, obrazul, pentru că pe tinicheaua aia e doar o feliuță de parizer, din cauza faptului că a doua se pierde pe traseu!?

Sunt rău, nespălat pe la gură, cum vreți voi sunt, dar pe cuvânt că nu mi-aș putea acorda privilegii știind că bolnavii din țara mea mănâncă ce nu ai da nici la câini.

Mai ales că țara asta nu e săracă, ci doar condusă de ticăloși, de vreo 75 de ani încoace. Asta, oare, merităm, ca popor!? Chiar ăștia suntem? E trist, dar pare că atât am putut în ultimii 30 de ani”

Nu este pentru prima oară când iese la iveală faptul că bolnavii primesc parizer și bucăți de cârnat la Spitalul din Timișoara. În plus, presa a dezvăluit recent faptul că situația nu ar fi una singulară. La Spitalul de Boli Infecțioase din TImișoara, bolnavii sunt internaţi în saloane care arată ca nişte subsoluri - cu pereţii scorojiţi, mobilierul ruginit şi aşternuturile paturilor negre.

Erata: Dintr-o eroare regretabila, in stirea initiala s-a scris ca este vorba de spitalul judetean din Timisoara, ceea ce a fost gresit. Ne cerem scuze pentru informatia eronata. Fotografia este de la Spitalul Municipal Timisoara.

Recomandari