Detalii cutremurătoare despre polițistul pedofil! Ce au descoperit anchetatorii despre Eugen Stan întrece orice limită!

 

În Poliţia Română s-ar putea afla şi alţi indivizi cu deviaţii ca ale agentului Eugen Stan. Ministrul de Interne Carmen Dan a admis astăzi că testările psihologice care ar trebui să-i descopere pe cei cu probleme nu au licenţă. Poliţiştii spun acum că este foarte simplu ca cineva să păcălească examinările tip grilă şi să-şi ascundă mintea bolnavă. 

Un poliţist retras! Un soţ violent ! O minte bolnavă! Eugen Stan era un om cu două personalităţi, spun acum cei care credeau că îl cunosc. Purta o mască la serviciu, pentru a-şi ascunde adevărata faţă.

Cum era polițistul Eugen Stan în familie?

În familie îşi arăta caracterul violent. Apropiaţii povestesc acum că îşi lovea prima soţie, pe mama fiicei sale. A fost o relaţie destul de urâtă cu el şi a plecat doar în momentul în care a alungat-o din casă. N-a mai putut să stea cu el.

Fapte acoperite

Dar colegii le-au ignorat ani de-a rândul. Sau i le-au acoperit. Cum au fost acuzaţiile de viol din 2016.

Iar când au apărut primele imagini cu el, ceilalţi poliţişti au bănuit ceva, dar n-au îndrăznit să acţioneze din prima zi.

Percheziții acasă la pedofilul din Drumul Taberei! Ce au găsit anchetatorii în locuința acestuia

Profilul unui pedofil calculat

Era organizat şi nu se temea de eventuale percheziţii, spun surse din anchetă. De altfel, aseară, în casa lui au fost găsite hainele pe care le-a purtat în lift, când i-a agresat pe cei doi fraţi. Actuala parteneră de viaţă, de profesie asistentă medicală, îl apără.

Imagini ȘOCANTE cu polițistul pedofil, din 2012! Aceasta este filmarea care demonstrează totul!

Procurorii cred că poliţistul încerca să contacteze minori şi prin intermediul reţelelor sociale. I-au ridicat calculatorul de acasă, pe care îl vor percheziţiona. Nici acum, după ce a fost arestat, Eugen Stan nu crede că a greşit cu ceva. În Poliţie s-ar putea afla şi alte personaje ca Eugen Stan.

Eugen Stan a trecut de ultimul test în 2016. Cu brio! De fiecare dată, a avut calificative bune şi foarte bune. Acum, cazul lui a creat panică în rândul multor părinţi.

Inspectoratul Şcolar Bucureşti le-a cerut profesorilor să poarte discuţii cu aceştia. Cursurile se reiau săptămâna viitoare, iar siguranţa copiilor este în joc. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe