Detalii incredibile! Un adolescent din Bucureşti, membru ISIS. Cum plănuia băiatul de 15 ani un atac terorist (VIDEO)

 

La doar 15 ani, un copil din Bucureşti a devenit membru al organizaţiei teroriste ISIS. Nu e o glumă pentru că adolescentul a fost căutat şi încătuşat de mascaţi din trupele speciale. Acuzaţiile procurorilor sunt grave, iar tânărul a petrecut deja o noapte în spatele gratiilor.

Deşi vorbim despre un elev de liceu, procurorii spun că tânărul din Bucureşti era dispus să îşi pună viaţa în pericol pentru a face reclamă ISIS. Ba chiar mai mult, ajunsese să chiulească de la şcoala pentru a sta acasă pe internet, unde căuta alţi susţinători ai terorismului. 

Procurorii DIICOT au găsit sute de mesaje online în care acest tânăr lăuda atrocităţile comise de ISIS. Grav e că nu vorbim despre primul care ajunge să fie acuzat de infracţiuni asociate terorismului. Anul trecut, un tânăr din Argeş a fost prins de procurori pe când fotografia baze militare în speranţa că va putea organiza un atac terorist. 

El a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Aceiaşi pedeapsă a fost primită şi de un elev de 18 ani din Craiova care - de asemenea - plănuia un atac terorist. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe