Live acumFilm: Capcana pentru parinti (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Detalii înfiorătoare despre episcopul de Huși, arestat pentru agresiuni sexuale: "L-a violat pe seminarist în ziua în care și-a îngropat mama"

Detalii înfiorătoare ies la iveală despre episcopul de Huși, arestat pentru agresiuni sexuale. Câteva stenograme care surprind o discuție despre seminaristul agresat sexual în repetate rânduri de Corneiu Onilă, arată că acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânărul de 17 ani chiar în ziua în care fostul episcop și-a înmormântat mama.

Imagini din presa locală din Vaslui, din ziua violului, zi în care episcopul şi-a îngropat mama

vremeanoua.ro

"În ziua în care o băgat-o pe mă-sa în sicriu, seara el... ", așa arată mărturia unuia dintre colegii seminaristului violat de fostul episcop de Huși, făcută publică de publicația locală, Vremea Nouă. Corneliu Onilă este urmărit penal de procurori pentru "agresiune sexuală în formă continuată" în dauna unei persoane vătămate minore la momentul comiterii faptei", şi o infracţiune de "viol în formă continuată".

Fostul ierarh a fost reţinut pentru 24 de ore

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au dispus începerea urmăririi penale faţă de fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă, şi a fostului călugăr arhimandrit, Sebastian Cristi Jitaru.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă, este cercetat pentru "agresiune sexuală în formă continuată" în dauna unei persoane vătămate minore la momentul comiterii faptei", şi o infracţiune de "viol în formă continuată". În cursul zilei de joi fostul ierarh a fost reţinut pentru 24 de ore.

Sebastian Cristi Jitaru, fost călugăr arhimandrit la Catedrala Episcopală din Huşi, aflat în stare de deţinere, fiind în executare pedeapsă dispusă printr-o hotărâre de condamnare definitivă anterioară, este cercetat pentru trei infracţiuni distincte de "viol în formă continuată în dauna unor persoane vătămate minore la momentul comiterii faptelor", "şantaj în formă continuată", şi "agresiune sexuală în dauna unei persoane vătămate minore la momentul comiterii faptei".

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro