Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Dezvăluire bombă despre fiică lui Gheorghe Dincă! A avut o relație cu un italian bogat, cu acțiuni ilegale în România! Ce făcea ea când tatăl ei era arestat

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a avut o relație cu un om de afaceri italian acuzat că a făcut trafic de muniţie. S-a aflat și ce făcea femeia când tatăl ei era arestat.

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, a avut o relație cu un om de afaceri italian acuzat că a făcut trafic de muniţie. S-a aflat și ce făcea femeia când tatăl ei era arestat.

Fiica lui Gheorghe Dincă a fost concubina lui Giorgio Albieri, un om de afaceri italian care a cumpărat în judeţul Arad un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren. Informaţia a fost publicată în premieră de site-ul arădean criticarad.ro, care a mai dezvăluit în trecut că Giorgio Albieri a făcut obiectul unui dosar penal pentru trafic de muniţie, dar ar fi comis şi infracţiuni de spălare de bani şi evaziune.

Italianul a murit în februarie 2019, iar în ziua în care Poliţia descindea la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, Daniela prelua administrarea afacerilor lui Albieri din România.

Conform adevarul.ro, a existat o anchetă de trafic de muniţie (cartuşe de vânătoare), însă dosarul de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor ce îl viza pe italian a fost clasat după ce Giorgio Albieri a murit, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu a deschis o acţiune în instanţă prin care a cerut confiscarea a mii de cartuşe introduse ilegal în România şi găsite cu ocazia percheziţiilor.

Practic, judecătorii au dispus la începutul lunii iunie confiscarea unui număr de 2.941 cartuşe de vânătoare cu alice diferire calibre nepercutate, patru tuburi de cartuş percutat calibru 12, 20, 28 şi 36 mm, un tub cartuş percutat marca Nike şi a 1.669 de cartuşe cu alice de diferite calibre (pentru vânătoare).

Surse apropiate lui Giorgio Albieri susţin că Daniela Dincă, care a ajuns în Italia ca îngrijitoare a surorii lui Albiero şi care i-a intrat în graţii italianului, n-ar fi străină de afacerea traficului cu muniţie. Oamenii din anturaj consultaţi de „Adevărul” susţin că muniţia era introdusă ilegal în România pentru a fi vândută italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul deţinut de Albieri fiind camuflată în aparate de cafea, Daniela Dincă fiind de faţă când Giorgio Albieri prelua muniţia din aparate.

Aceleaşi surse mai spun că, după moartea lui Albiero, nepotul italianului - Andrea Lovo Albiero - a desemnat-o pe Daniela Dincă administrator al Albiero Group, o şedinţă în care un fost partener de afaceri al lui Albiero a fost informat cu privire la noua calitate a Danielei Dincă având loc chiar vinerea trecută, pe 26 iulie, când Poliţia descindea la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. „Adevărul” a încercat să obţină un punct de vedere din partea Danielei Dincă, dar aceasta a refuzat orice comentariu, spunând că va vorbi „în curând”.

Recomandari