Live acumNunta cu scântei (r)
Prime Time 20:00iUmor extraViral

Dezvăluire halucinantă a unei rude apropiate a familiei: „Elodia trăiește și tot ce face acum este să se...”

„Elodia trăiește!”. O afirmație periculoasă, fără dovezi concrete, făcută de o femeie care îi cunoștea foarte bine pe soții Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu.

„Elodia trăiește!”. O afirmație periculoasă, fără dovezi concrete, făcută de o femeie care îi cunoștea foarte bine pe soții Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu.

Vorbim despre soacra avocatei dispărute în urmă cu mai mulți ani și despre care anchetatorii nu au reușit să afle concret unde se află. E drept, justiția s-a pronunțat în acest caz, soțul Elodiei, polițistul Cristian Cioacă, fiind condamnat pentru uciderea acesteia.

Cu fiul în spatele gratiilor, mama lui Cristian Cioacă este de părere că tot ce s-a petrecut de la momentul dispariției Elodiei și până astăzi este doar o înscenare pusă la cale chiar de către nora sa.

Citește și:

Dezvăluire uluitoare despre Elodia Ghinescu. Un apropiat al lui Cioacă vorbește: „Când voi spune tot ce știu, o să iasă rău”

„Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a spus femeia.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut pe 29 august 2007, iar cercetările în acest caz au ajuns foarte repede în atenţia presei. În 2013, după o anchetă lungă şi dificilă, poliţistul Cristian Cioacă, soţul avocatei, a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor.