Antena Căutare

​„Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții”. Nepoata unui pacient suspect de COVID-19, care a murit în Suceava, dezvăluiri înfiorătoare!

Nepoata unui pacient suspect de COVID-19, în vârstă de 68 de ani, care a murit, luni dimineață, la Spitalul Județean din Suceava, a făcut dezvăluiri înfiorătoare.

​„Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții”. Nepoata unui pacient suspect de COVID-19, care a murit în Suceava, dezvăluiri înfiorătoare!
„Se aud telefoanele sunând din sacii negri cu care sunt cărați morții”. Nepoata unui pacient suspect de COVID-19, care a murit în Suceava, dezvăluiri înfiorătoare! (Ilustrație)

Pacientul fusese internat cu patru zile în urmă, având simptome de astm. El nu a fost testat pentru coronavirus, potrivit declarațiilor nepoatei sale, Gianina Ursu, iar familia așteaptă acum să afle rezultatul testelor făcute după moartea sa.

„Unchiul meu a murit dimineață la ora 5. Nu răspundea la telefon și familia a intrat în panică, nimeni nu știa nimic. Avem în famillie o doctoriță care a dat telefoane în tot spitalul și așa a aflat că e mort. A aflat de la morgă.

Cu o zi în urmă, unchiul meu spunea familiei că din sacii negri cu care sunt transportați pacienții morți sună telefoanele. Erau rudele care sunau să afle ce se întâmplă cu ei. Unchiul meu a fost marcat de această imagine. În cele din urmă, și el a murit în spital”, a povestit Gianina Ursu, pentru g4media.ro.

Pacientul a fost internat în secția de pneumologie a Spitalului Județean Suceava. „Exact unde Gheorghe Flutur a fost internat singur într-o rezervă, deși el trebuia internat la secția de boli infecțioase, pentru că era pozitiv de coronavirus”, a precizat Gianina Ursu.

Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

Femeia a mai spus că a fost nevoie de zeci de telefoane pentru a aflat situația unchiului ei, deși pacientul avea telefon și, pe fișa de internare, era trecut numărul familiei.

„Doctoriței din familia noastră care a încercat să afle ce se întâmplă i s-a spus că unchiul meu nu avea telefon și de asta nu au putut să anunțe familia că a murit. Dar el avea telefon, așa a ținut legătura cu familia. În plus, pe fișa de internare e trecut numărul de telefon al familiei, dar nu a sunat nimeni”, a mai povestit femeia.

Acţiune de dezinfecţie la sediul Secţiei 19 Poliţie din Bucureşti, după ce trei poliţişti au intrat în contact cu o pers... Pedepse mai aspre pentru cei care sună abuziv la 112! Amenzi usturătoare și multe ore de muncă în folosul comunității! O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x