Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dezvăluiri-bombă în cazul Caracal: Dincă a fost persecutat! "Este doar un pion într-o rețea de trafic de carne vie"

Avocatul familieie Melencu suține că Dincă este un pion în rețeaua de carne vie în care ar fi implicați și oameni ai legii. Aceasta a făcut o cerere prin care vrea audieri suplimentare în cazul lui Dincă, mai mult și mama Luizei este nemulțumită de felul în care este instrumentat dosarul.

Dezvăluiri-bombă în cazul Caracal: Dincă a fost persecutat! "Este doar un pion într-o rețea de trafic de carne vie"

Din analiza psihologică făcute de Profilerul FBI a rezultata că Gheorghe Dincă a fost traumatizat ăn copilări de tatăl său, de profesie măcelar care a fost persecutat de regimul comunist pentru comerțul ilicit cu carne.

"În analiza psihologică pe care i-a făcut-o specialistul profilerul decorat de Președintele României a rezultat că Dincă este o persoană traumatizată [...]. Se vorbește de trei locații de punere a resturilor umane, dar INML-ul a analizat doar două."

"Trebuie să-i cerem în continuare explicații lui Dincă! Dincă, a fost favorizat și e clar că nu a acționat el singur sau numai cu acest Fane. Sunt convinsă că Dincă este doar un pion într-o rețea de trafic de carne vie. O rețea care a deservit mai multe "gulere albe", spune avocatul familiei Melencu.

Recomandari