Antena Căutare

DIICOT cere ridicarea imunitatii deputatului Mihail Boldea

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galati solicita Procurorului General al Parchetului, Codruta Kovesi, sa intreprinda demersurile necesare pentru obtinerea avizului necesar in vederea formularii cererii de perchezitie domiciliara, retinere si arestare pentru invinuitul Mihail Boldea, deputat in Parlamentul Romaniei.

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au solicitat Procurorului General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in temeiul dispozitiilor art. 72 din Constitutia Romaniei si art. 24 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, sa intreprinda demersurile necesare pentru obtinerea avizului necesar in vederea formularii cererii de perchezitie domiciliara, retinere si arestare pentru invinuitul Boldea Mihail, avand calitatea de deputat in Parlamentul Romaniei", se arata intr-un comunicat de presa de luni al DIICOT.

Foto: Intact Images

Christian Ciocan, cercetat pentru legaturi cu traficantii de droguri... Zeci de localitati au fost amenintate de incendii de vegetatie in ultimele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x