Antena Căutare

Caloriferele bucureștenilor se răcesc, întreținerea scade. Radet a sistat furnizarea agentului termic

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Termoenergetica, anunţă că, din 27 aprilie, se opreşte furnizarea încălzirii în sistemul centralizat de distribuţie din Capitală. Temperaturile exterioare din următoarele zile îndeplinesc condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare pentru încheierea sezonului de încălzire.

Caloriferele bucureștenilor se răcesc, întreținerea scade. Radet a sistat furnizarea agentului termic
Radet oprește căldura în București

Potrivit Primăriei Capitalei, conform prognozei meteo, temperaturile exterioare din următoarele zile îndeplinesc condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare pentru încheierea sezonului de încălzire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit documentului, măsura va fi luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că ”oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00”.

De la această măsură fac excepţie obiectivele speciale

Acestea sunt spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, sere, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanţilor acestor instituţii.

Premieră pentru elevii care dau BACUL! Bacalaureatul începe cu 22 iunie direct cu probele scrise... Dramă la Suceava. O mamă a trei copii, medic, a fost găsită în casă, fără suflare. Femeia se autoizolase, având simptome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x