Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă a mai omorât o tânără! Ce obiecte a lăsat victima în urma ei! Procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză  

Gheorghe Dincă ar mai fi omorât o tânără, a treia victimă lăsând în urmă obiecte ce nu au fost recunoscute de mamele Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adolescentele pe care criminalul din Caracal a spus că le-a ucis.

Gheorghe Dincă ar mai fi omorât o tânără, a treia victimă lăsând în urmă obiecte ce nu au fost recunoscute de mamele Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adolescentele pe care criminalul din Caracal a spus că le-a ucis.

Este vorba despre un cercel și o poșetă, care nu sunt nici ale Alexandrei Măceșanu și nici ale Luizei Melencu. De aceea, procurorii DIICOT au cerut o nouă expertiză.

Incertitudinea din spatele analizelor genetice, care nu au putut stabili ADN-ul, pentru că oasele din pădure erau prea arse, conturează și mai mult ideea celei de-a treia vicime a lui Gheorghe Dincă.

Când au percheziţionat maşina lui Gheorghe Dincă prima oară, anchetatorii au găsit la suprafaţă un cercel cu pietre argintii, pe care mamaAlexandrei Măceşanu l-a recunoscut ca fiind al fiicei sale.

Anchetatorii au găsit atunci şi o poşetă albastră, despre care nici mama Alexandrei Măceșanu, nici cea a Luizei Melencu nu le-au recunoscut. De altfel, nici până acum nu a fost găsit rucsacul pe care Luiza Melencu îl avea la ea în ziua dispariţiei.

Ulterior, la o nouă serie de percheziţii în maşină, după ce au demontat până la schelet autoturismul, anchetatorii au găsit un alt cercel, diferit de primul, cu un ornament negru. Obiectul nu a fost recunoscut de niciuna din mamele fetelor pe care Dincă a spus că le-a ucis, potrivit digi24.ro.

Pentru a înţelege cui aparţin aceste două obiecte, echipa care cercetează acest caz le-a trimis pentru a fi expertizate, pentru a stabili dacă probele ADN obţinute se potrivesc cu celor două fete sau se pune problema unei a treia victime.

Anchetatorii iau în calcul existenţa unei a treia victime încă de la început, cu atât mai mult cu cât criminaliştii spun că Gheorghe Dincă are un profil atipic al unui criminal în serie şi că e puţin probabil să fi început să comită aceste fapte la 60 de ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro