Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal: proxent, cărăuș, dar și criminal în serie?

Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal era proxenet, cărăuș, dar și criminal în serie. Ancheta, care este încă în desfășurare a scos la iveală mai multe lucruri pe care Dincă le făcea încă din anul 2000. 

Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal era proxenet, cărăuș, dar și criminal în serie. Ancheta, care este încă în desfășurare a scos la iveală mai multe lucruri pe care Dincă le făcea încă din anul 2000.

Soția și fiica acestuia nu au oferit declarații care să îl învinuiască și sunt suspecte în cazul cercetat de autorități. Dacă întradevăr uciderea Luizei s-a întâmplat pe 15 aprilie, soția lui Dincă se afla în casă în acea perioadă.

Vecinii au declarat că nu au intrat niciodată în casa lui, pentru că nu lăsa pe nimeni să intre.

Un martor a văzut cum Dincă făcea proxenetism și prostitua fete minore, împreună cu un afacerist, pentru polițiști și alți afaceriști de 20 de ani. Între 2000 și 2001, 20 de fete minore au fost corupte de Dincă pentru a fi abuzate de polițisti și afaceriști. Cele mai multe dintre fete erau minore, din zonele sărace ale orașului Caracal.

Fata lui Dincă este acuzată de foști colaboratori că prostitua fete pentru afaceriști. Nicolae Cilan, fost colaborator al fiicei lui Dincă a mărturisit că aceasta le propunea afaceriștilor să le aducă fete pentru a se distra. Era tot timpul la dispoziția cetățenilor, aducându-le minore pentru distracție.

Întrebată dacă face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, fiica lui Dincă a negat acuzațiile. Un cetățean italian, fost colaborator cu fiica lui Dincă a dezvpluit că a văzut-o pe aceasta de multe ori cu fete minore sărace.

Martorul care l-a văzut pe Dincă făcând proxenetism încă din 2000, spune că Dincă primea fete minore „ca premiu”. După un deceniu, Dincă a fost văzut că făcea proxenetism în Bari, Italia.

Pentru ei, coruperea fetelor minore era un lucru firesc, un stil de viață, a declarat un martor. Acesta avea o relație bună cu poliția. Erau ca o familie. Dincă și grupul lui aveau bani mulți la vremea aceea, așa că își permiteau protecția. O minoră a fost dată unui colonel de poliție, pe atunci șeful județului Olt.

Dincă și asociații lui priveau minorele ca pe un trofeu. Voiau să-și demonstreze unul altuia puterea financiară și influența.

Giorgio Albiero, șeful fiicei lui Dincă, a fost acuzat de trafic de muniție. Dosarul a fost clasat după moartea sa. În Arad, fiica lui Dincă administra un teren de vânătoare pentru șefu ei Italian. Înainte de a părăsi România, aceasta a avut dosar penal pentru furt.

În 1994, Dincă a dobândit terenul unde se afla casa, în total 10.000 mp. În 2009 a vândut primul lot de 500 mp. Tot în 2009, parcelează terenul și își păstrează drum de acces în spatele curții. În același an, mai vinte un lot de 1000 mp. Între 2009 și 2018 vinde câteva loturi, cu o suprafață totală de 3.400 mp.

Atitudinea lui Dincă în momentul când autoritățile căutau dovezi în curtea acestuia a fost una de autoritate. Și la ora actuală, presupusul criminal se consideră superior tuturor autorităților care lucrează la acest caz.

Recomandari