Antena Căutare

Directorul Regiei de Termoficare Mangalia, retinut pentru santaj si abuz in serviciu

Directorul Regiei de termoficare Callatis Therm din Mangalia, Adrian Nikitas, a fost retinut de catre procurori pentru santaj si abuz in serviciu, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, directorul societatii a fost adus, miercuri dupa-amiaza, la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, unde a fost audiat de procurori. Nikitas urmeaza sa fie prezentat magistratilor pentru emiterea unei ordonante de retinere pentru 24 de ore.


Locuitorii Mangaliei au suferit toata iarna de frig din cauza neintelegerilor dintre Primarie si societatea de termoficare. Astfel, au fost perioade cand nu au avut deloc caldura, cum se intampla si in ultimele zile, sau cand aceasta le-a fost furnizata dupa program.

In anul 2003, municipiul Mangalia a incheiat cu SC Rominservies Therm SA contractul de delegare a gestiunii nr.4450/31.01.2003, prin care aceasta societate a preluat in administrare intregul sistem termic al orasului.

Contractul dintre Callatis Term si administratia locala a fost reziliat in cursul zilei de astazi.

Luni, viceprimarul din Mangalia, Constantin Filimon, cerea Corpului de Control al premierului sa declanseze o ancheta la societatea de termoficare Callatis Therm pe motiv ca aceasta refuza sa furnizeze agent termic populatiei.

foto: Hepta

Galati: Un tanar imobilizat intr-un carucior a iesit la deszpezire... Studiu: 96% dintre romani cred ca in tara lor coruptia este o problema majora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x