Antena Căutare

Directorul Serviciului de Evidenta Populatiei Arges, amendat pentru ca isi spiona angajatii

Sefii care vor sa-si spioneze angajatii la locul de munca poate ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca asta. Directorul Serviciului de Evidenta Populatiei Arges a fost amendat pentru aceasta curiozitate.

Desi nu avea autorizatie, a instalat camere de supraveghere care monitorizeaza non-stop, ce se intampla in birorurile angajatilor. Rezultatul a fost tot ca-n filme.

De o luna intreaga angajatii de la Evidenta Persoanelor Arges se simt ca la Big Brother. Orice miscare le este urmarita de sus. Mai exact, de directorul institutiei. Care, evident are si o explicatie.

Initial, camerele au fost montate doar la ghisee. Dar, pe masura ce sistemul patrundea si in birouri, nemultumirile oamenilor cresteau. Seful lor insa a ramas ferm pe pozitie.

In cele din urma angajatii si-au luat inima-n dinti si s-au plans Agentiei de Supraveghere a datelor. In urma controlului care a urmat directorul a fost amendat cu 4000 de lei. Masura l-a speriat si pe seful de la Pasapoarte, care urmase exemplul colegului lui de la Evidenta Persoanelor.

Si daca le folosim, le folosim strict pentru paza institutiei si nu pentru supravegherea angajatilor.

Dar scandalul este abia la inceput. Directorul de la Evidenta populatiei sustine ca este perfect legal sa-si supravegheze angajatii la locul de munca, fara sa ceara autorizatie, si va contesta amenda primita.


Infiintarea sectiei maghiare la UMF Targu Mures, suspendata de instanta... Bugetarii vor lucra sambata pentru a recupera ziua libera de pe 30 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x