Antena Căutare

Directorul unei firme de transport din Sibiu, gasit spanzurat intr-o padure

Directorul tehnic al unei mari firme de transport din municipiul Sibiu a fost gasit spanzurat, noaptea trecuta, intr-o padure de la marginea DN 1, in apropierea localitatii Vestem. Politistii sustin ca nu exista suspiciuni de omor.

"Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului l-a identificat pe B. Viorel (52 de ani, domiciliat in municipiul Sibiu), in apropierea DN 1, la aproximativ 30 metri de partea carosabila, spanzurat de un copac. Victima nu are urme vizibile de violenta la examinarea sumara a corpului, doar urme specifice create la decesul prin spanzurare, nefiind suspiciuni de omor"


Sotia barbatului a anuntat, luni, politia de disparitia acestuia, dupa ce a constatat ca nu venise de la serviciu. Ulterior, femeia a revenit, anuntand ca masina sotului ei fusese vazuta de niste prieteni parcata pe DN 1.

"Echipa s-a deplasat pentru cercetari in zona indicata si, dupa cautari, a fost gasit cadavrul barbatului", a mai spus Luciana Baltes.

Potrivit sursei citate, barbatul era director intr-una dintre firmele apartinatoare Holdingului Atlassib din Sibiu. Surse oficiale, citate de Mediafax, au declarat ca este vorba despre Viorel Belei, director tehnic al firmei de transport Transcom, care ii apartine omului de afaceri Ilie Carabulea.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.



Citeste si Jurnalul

Foto:Intact Images

Fostul staret de la Tanacu, eliberat pentru buna purtare... Apostu cere sa fie eliberat sub control judiciar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x