Antena Căutare

Doi bărbați, găsiți morți, la distanță mică unul de celălalt, la Sibiu. Ce au găsit anchetatorii în jurul ambelor cadavre: „Probele au fost trimise la analize”

Morți suspecte în Sibiu, unde 2 bărbați în vârstă de 45, respectiv 51 de ani au fost găsiți fără suflare la doar 1 kilometru unul de celălalt, în apropierea unui canton forestier. 

Potrivit corespondentului Antena 3, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că a descoperit în apropierea Cantonului Silvic o persoană decedată. Puțin mai târziu însă, la doar un kilometru, a fost găsit un alt bărbat decedat.

Anchetatorii au găsit și în cantonul silvic mai multe sticle de spirt, de aceea iau în calcul posibilitatea ca cei doi bărbați să fi consumat această substanță.

Au fost prelevate probe și trimise la analize pentru a se stabili dacă spirtul este unul contrafăcut pentru că se știe că acesta poate provoca reacții grave ce pot duce la deces.

Citește și:

Spirtul contrafăcut, care a ucis 12 oameni la Iaşi, era colorat cu vopsea de ouă! Doi bărbați au fost deshumați pentru analize

Morți, după ce au băut spirt

Cel puțin zece oameni au murit, la Iași, în doar câteva zile, după ce ar fi băut alcool sanitar contrafăcut.

Alerta s-a dat zilele trecute, după ce în comunitatea ruşilor lipoveni trei oameni au murit într-o singură noapte, iar analizele au arătat că se intoxicaseră cu alcool metilic.

Citește și:

Soția unui bărbat mort după ce a băut spirt, declarații revoltătoare: ”Beau și eu, dar numai ”Mona”, vodka e apă, iar romul colorant”

Nu au fost singurele victime din Stolniceni Prăjescu, o localitate aflată la 70 de kilometri de Iaşi. Doar pe o uliță, într-o singură noapte, și-au pierdut viața trei persoane, doua femei și un bărbat.

Câteva zile mai târziu, un alt bărbat, care locuia în aceeași zonă, și-a pierdut și el viața. Potrivit unor surse din anchetă, singurul lucru pe care îl aveau în comun aceste persoane erau niște sticle cu alcool sanitar care au fost găsite în casele lor.

O asistentă care îngrijește bolnavi de coronavirus, batjocorită de „pacientul ghinionist”. Cum a reacționat bărbatul, câ... Mall-urile, redeschise parțial după 15 mai! Premierul Ludovic Orban, declarații noi despre deplasările în afara localită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x