Căutare Live

Doi minori, loviți pe trecerea de pietoni! Cum a reacționat femeia care se afla la volan este incredibil

Doi minori au fost loviți de o mașină pe o trecere de pietoni din Brăila. Femeia care se afla la volanul autovehiculului a avut o reacție neașteptată în urma accidentului.

Doi minori au fost loviți de o mașină pe o trecere de pietoni din Brăila. Femeia care se afla la volanul autovehiculului a avut o reacție neașteptată în urma accidentului.

Femeia conducea un autoturism, pe banda a doua, pe șoseaua Buzăului, dinspre Calea Călăraşilor către strada Grigore Alexandrescu, când i-a surprins și accidentat pe cei doi minori, care traversau strada pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, cei doi minori au refuzat să fie transportați la unitatea medicală, fiind totuşi îndrumaţi să-şi informeze părinţii şi să se prezinte la spital pentru investigaţii.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brăila, femeia care se afla la volan, în vârstă de 48 de ani, a fugit de la locul accidentului, după ce a lovit minorii de 15, respectiv 16 ani.

Femeia şi-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Ulterior, aceasta a fost depistată de poliţişti pe strada Grigore Alexandrescu, dar a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest, şi a fost condusă la spital, unde a refuzat şi prelevarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea auto a fost testată, în cele din urmă, cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Incendiu la mallul din Băneasa! Mai multe persoane au fost evacuate...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri