Antena Căutare

Doi morți, în urma unui accident produs în vestul țării. Alte patru persoane au fost rănite în urma impactului puternic

Două persoane și-au pierdut viețile într-un accident rutier grav, ce a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN 6, în apropierea localității Crușovăț, județul Caraș-Severin. Alte patru persoane au fost rănite. 

Doi morți, în urma unui accident produs în vestul țării. Alte patru persoane au fost rănite în urma impactului puternic Galerie
Doi morți, în urma unui accident produs în vestul țării. Alte patru persoane au fost rănite în urma impactului puternic

Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două mașini în care se aflau, în total, șase persoane. Două dintre ele au murit, însă în urma impactului.

”În jurul orei 14:20 s-a produs un accident rutier la Crușovăț între două autoturisme, fiind implicate in total sase persoane. Au intervenit echipajul de pompieri militari de la Punctul de Lucru Băile Herculane, un echipaj pentru descarcerare și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, precum și echipaje SAJ și forțe ale Poliției. Din nefericire, două persoane au fost declarate decedate. O persoană a refuzat transportul la spital, iar celelalte trei au fost transportate de către echipajele SAJ și SMURD la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

Doi morți, în urma unui accident produs în vestul țării. Alte patru persoane au fost rănite în urma impactului puternic

Galaţi - Cinci persoane, inclusiv un copil de 10 ani, rănite în urma unui accident rutier

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 61 de ani și al pasagerei dreapta față, în vârstă de 52 de ani, din autoturismul care circula din direcția Caransebeș.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani, rezultatul a fost 0.

Cine este românul care și-a ucis părinții și doi copii în accident, în Italia. Mărturisiri dramatice: ”Tata a țipat la mine. I-aș fi salvat pe toți dacă viram câțiva metri!”

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

sursa foto: reper24.ro

BAC 2020 | Joi au loc echivalarea și recunoaşterea competenţelor digitale și lingvistice. Ce au de făcut elevii... Ce spune un medic despre tunelurile de dezinfecție montate în școli: ”Sunt mai periculoase decât vă imaginați. Pot antre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x