Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00iUmor

Monștri, nu părinți! Caz cutremurător în România! Și-au violat copiii și au filmat tot, ca să facă avere! Cine le plătea imaginile tulburătoare

Doi părinți din România și-au violat copiii și au filmat tot, pentru ca mai apoi să obțină bani din imaginile tulburătoare.

Ilustrație.

Este vorba despre fapte precum pornografie infantilă în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, viol în formă continuată, dar și agresiune sexuală.

Imaginile erau trimise, contracost, unor cetăţeni americani. Abuzurile, conform procurorilor, ar fi avut loc timp de cinci ani, începând cu 2014.

Mai exact, faptele s-au petrecut în 2014 și 2018. Practic, suspecții își exploatau copiii, care aveau vârste cuprinse între patru și nouă ani.

După cele 19 percheziții făcute în București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Iași, Olt și Galați, se crede că o rețea ce se ocupa cu astfel de fapte, potrivit Antena 3.

După această acțiune, 15 persoane urmează să ajungă marți la DIICOT. Este vorba despre o acțiune amplă sprijinită de FBI și Europol, pentru că beneficiarii acestor videoclipuri erau cetățeni americani.