Antena Căutare

Doi părinți sunt disperați! Adolescentă din Ineu, dată dispărută după ce joi a plecat de acasă şi nu a mai revenit

O adolescentă în vârstă de 14 ani, Maria Izabela Bogdan, este dată dispărută, după ce joi seara, în jurul oei 22.00, a plecat voluntar de acasă, din comuna Ineu, sat Ineu, judeţul Bihor, şi nu a mai revenit.

O adolescentă în vârstă de 14 ani, Maria Izabela Bogdan, este dată dispărută, după ce joi seara, în jurul orei 22.00, a plecat voluntar de acasă, din comuna Ineu, sat Ineu, judeţul Bihor, şi nu a mai revenit.

Disperarea unui bărbat după ce mama copiilor lui a dispărut de acasă! Femeia ar fi fost răpită cu o mașină neagră

Fata are aproximativ 1,50 m înălţime, 50 kg., faţă rotundă, ochi negri, păr vopsit negru, de lungime medie, purtat desfăcut sau câteodată prins în coadă, nu are semne particulare.

Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu tricou alb, geacă din piele neagră, colanţi galbeni, papuci de plută negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Doreii de România lovesc din nou! Doi şoferi au intrat cu maşinile pe plaja din Mamaia. Cum au fost pedepsiți de către p... Gura de Rai din Deltă! Turiştii sunt aşteptaţi cu borş de peşte, dar şi platouri cu peşte proaspăt prins din lac. REȚETĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x