Antena Căutare

Atenție! Puii de urs ies din pădure. Doi pui de urs au fost călcați de un autoturism în Harghita, unul dintre pui a murit în urma impactului

Doi pui de urs ao fost loviți de o mașină în timp ce treceau strada pe DN 13A , în județul Harghita. Potrivit autorităților, unul dintre pui a murit în urma impactului. 

Doi pui de urs ao fost loviți de o mașină în timp ce treceau strada pe DN 13A , în județul Harghita. Potrivit autorităților, unul dintre pui a murit în urma impactului.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 39 de ani, din judeţul Constanţa, a lovit animalele în timp ce conducea un autoturism pe DN 13A, între Praid şi Ocna de Sus.

„Au fost luate măsuri de fluidizare a traficului rutier şi s-a solicitat intervenţia medicului veterinar în vederea acordării de îngrijiri medicale puiului de urs rămas în viaţă, ambii fiind predaţi organelor de specialitate din cadrul Ministerului Mediului”, a informat IPJ Harghita, potrivit Agerpres.

Video. Animal neobișnuit filmat pe plaja din Eforia Sud. Oamenii s-au speriat cumplit, mai ales când un copil s-a apropi... Trei agenţi de pază ai unui club din Sectorul 3, reţinuţi după ce ar fi lovit doi tineri, în faţa clubului, şi le-ar fi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x