Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Dezbrăcat, încuiat pe balcon, în frig. Doi români au șocat Italia. Cum au putut să-și chinuie propriul copil: „Se pregăteau să facă bani”

Italienii i-au pedepsit crunt pe doi români care și-au supus propriul copil unor chinuri de neînchipuit. Bătut, batjocorit, ani la rând, băiatul de șase ani a fost la un pas de moarte. O realitate greu de citit, dar ce trebuie spusă. Pentru unii copii, „părinte”= torționar.

Dezbrăcat, încuiat pe balcon, în frig. Doi români au șocat Italia. Cum au putut să-și chinuie propriul copil

Profimedia

Vă avertizăm, urmează informații cu puternic impact emoțional.

Coșmarul copilului a început după ce mama sa, care se mutase de ceva vreme în Italia împreună cu iubitul ei, l-a luat pe băiat de la bunici și l-a dus să locuiască cu ei, în provincia Umbria.

Hrănit cu resturi de mâncare aruncate de podea

Din acel moment, viața copilului de doar șase ani s-a transformat într-un infern. Potrivit Rotalianul - Revista Românilor din Italia, minorul era „obligat să se uite printr-o gaură din zid la mama lui” în timp ce întreținea relaxii sexuale cu diferiți bărbați, clienți.

Citește și:

Tot animalele ne scapă de Covid! Două studii importante, o descoperire uriașă: Ce se întâmplă în organism, în cazul reinfectării

Copilul era tratat mai rău decât un animal: forțat să stea dezbrăcat, hrănit cu resturi de mâncare aruncate de podea.

Vecinii românilor au fost cei care au anunțat autoritățile, după ce l-au văzut pe cel mic dezbrăcat, încuiat pe balcon, în frig, mai bine de o oră.

Operațiunea Angelo

Așa a început „Operațiunea Angelo”. Poliția de Stat din Terni a trimsi echipe pe teren, pentru a-i supraveghea pe cei doi români. Ancheta a scos la iveală abuzurile cumplite la care era supus copilul.

Concluzia finală a investigatorilor a fost că cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituție infantilă și alte activități de acest gen.

Mama băiatului, o româncă în vârstă de 29 de ani, și iubitul ei, 34 de ani, au fost arestați în noiembrie 2016.

Citește și:

Ultimele ore din viața Georgianei, fata găsită spânzurată în pădure. Cea mai bună prietenă a ei, mărturisiri șocante

Ani grei de închisoare

Minorul a fost transferat apoi într-o structură protejată din Umbria și a stat acolo până în luna martie a anului 2017 când un judecător a decis să-l încredințeze din nou bunicilor săi din România, care nu știau nimic de viața copilului în Italia.

Cei doi au trimiși în judecată pentru corupere de minori și rele tratamente. Marți, 19 mai 2020, românii și-au primit sentințele: 10 ani de închisoare pentru mamă, în timp ce concubinul ei a fost condamnat la 18 ani.

Recomandari