Antena Căutare

Doi soferi s-au luat la intrecere pe autostrada si au intrat intr-un camion

Cu pedala de acceleratie la podea, doi tineri din Pitesti au inceput o cursa care putea sa-i duca spre moarte. Setea de adrenalina i-a indemnat sa se ia la intreacere cu un alt bolid, dar masina in care se aflau n-a trecut linia de sosire, s-a oprit intr-un camion. Impactul a fost atat de puternic incat soferul camionului a zburat prin parbriz. El a scapat doar cu cateva zgarieturi, dar tinerii din masina n-au fost la fel de norocosi.

Soferul camionului n-a vazut cele doua masini care se intreceau pe contrasens. Intr-una dintre ele se aflau doi tineri care mergeau spre Ramnicu Valcea. N-au mai ajuns la destinatie.

Soferul camionului a fost aruncat prin parbiz, dar nu a avut nevoie de ajutorul medicilor. Tinerii din masina, in schimb, au ajuns la spital mai mult morti.
Medicii se tem ca cei doi nu vor supravietui.

Din cauza acestui accident, traficul la iesirea de pe autostrada A1 a fost restrictionat mai bine de doua ore.

Doi constanteni au vandut carne de magar spunand ca este de vita... O vulpe s-a imprietenit cu salvamontistii de la refugiul Babele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x