Antena Căutare

Doliu în lumea filmului! După luni întregi de suferinţă, celebrul cascador Szobi Cseh a murit

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.

Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.

"Actorul Szabolcs (Szobi) Cseh a murit vineri, în jurul orei 3:00, la Institutul Clinic Fundeni, după o grea suferinţă, în urma complicaţiilor renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat", a informat institutul prin intermediul unui comunicat, conform jurnalul.ro.

"Au fost administrate mai multe linii terapeutice, dar răspunsul a fost insuficient şi boala a progresat, a devenit rezistentă şi au apărut complicaţii severe. Institutul Clinic Fundeni este alături de familia domniei sale în aceste momente de grea încercare", mai susţin reprezentanţii institutului.

Anul trecut, Szobi Cseh a fost diagnosticat cu cancer osos, în formă avansată. De atunci, a luptat neîncetat pentru propria viaţă şi a sperat că îşi va reveni, însă minunea nu s-a mai produs.

Primarul Radu Mazăre se pregătește să intre în rolul lui Ştefan cel Mare... Dan Negru, prezentatorul show-ului "Te pui cu blondele", declaraţie emoţionantă despre moartea marelui Szobi C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x