Antena Căutare

Dolj: Tânăr arestat preventiv după ce a condus o maşină cu număr fals fără permis

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv după ce a condus o maşină cu număr de înmatriculare fals, deşi nici nu avea permis, refuzând să oprească la semnalul poliţiştilor care l-au urmărit pe mai multe străzi. De asemenea, el se afla în izolare la domiciliu, dar nu respectase această recomandare.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au făcut, duminică, semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus pe Bulevardul 1 Mai, din Craiova.

"Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate de poliţişti, care au procedat astfel la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din Craiova. Conducătorul auto a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă, însă a fost imobilizat de poliţişti”, se arată în comunicat.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul este un tânăr de 22 de ani din Balş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul respectiv ar fi avut montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. De asemenea, tânărul figura în izolare la adresa de domiciliu din Balş, din 23 mai.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru conducere a pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi fără permis de conducere, fiind apoi prezentat instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursa : news.ro

Proba scrisă a examenului de titularizare în învăţământul preuniversitar, în 15 iulie / Metodologia pentru transferuri, ... Ce salariu are Patriarhul Daniel! Venitul lunar este unul colosal! Cât a donat pentru epidemia de Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x