Antena Căutare

Dolj: Zeci de copaci au căzut pe maşini şi pe carosabil, în urma unei furtuni puternice

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au intervenit în urma furtunii de duminică seara, pentru îndepărtarea a 19 copaci căzuţi pe carosabil şi autovehicule. O creangă a căzut pe o ambulanţă aflată în curtea Spitalului numărul 1 Craiova, iar un copac s-a prăbuşit în curtea Spitalului de Boli Infectioase Craiova.

Zeci de copaci au căzut pe maşini şi pe carosabil, în judeţul Dolj, duminică seara, în urma unei furtuni puternice. O creangă dintr-un copac a căzut pe o ambulanţă parcată în curtea Spitalului numărul 1 Craiova, iar un copac s-a prăbuşit în curtea Spitalului de Boli Infecţioase Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au intervenit în urma furtunii de duminică seara, pentru îndepărtarea a 19 copaci căzuţi pe carosabil şi autovehicule. O creangă a căzut pe o ambulanţă aflată în curtea Spitalului numărul 1 Craiova, iar un copac s-a prăbuşit în curtea Spitalului de Boli Infectioase Craiova. Pompierii au mai îndepărtat copaci pe bulevardul Ştirbei Vodă, strada Banu Stepan, strada Constantin Severeanu, strada Cosuna, strada Vantului, strada Potelu, strada Alunului.

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea a două acoperişuri de bloc din Craiova, unul pe strada Nicolae Titulescu, iar celălalt pe strada Gheorghe Ţiţeica, cel din urmă afectând o conductă de alimentare cu gaze naturale.

De asemenea, echipele de intervenţie au degajat nouă copaci copaci căzuţi pe carosabil în localităţile Filiaşi, Dăbuleni, Radovan, Moţăţei şi Ghindeni, iar Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Filiaşi, Catane, Galiciuca, Dăbuleni, Valea Stanciului, Călăraşi, Goicea au îndepărtat 13 copaci căzuţi pe carosabil.

Totodată, reprezentanţii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova au îndepărtat 21 copaci căzuţi pe carosabil pe străzile: Paşcani, Tineretului, Pandurilor, Lămâiţelor, Elena Cuza, Alexandru Macedonski, Piaţa Gării, Decebal, Simion Bărnuţiu, Ştirbei Vodă, General Dragalina, Matei Millo, Corneliu Coposu, Păcii, Nicolae Titulescu, Matei Basarab, Dealu Spirei, Artarului, Siloz, Duiliu Marcu, Spaniei.

Judeţul Dolj s-a aflat duminică seara sub cod roşu de furtună, vântul suflând la rafală cu viteze de 100-120 de km/h.

Sursa : news.ro

Îngijorător! România pierde din ce în ce mai mult! Educția este precară și băncile școlii pustii!... Peste 40 de fapte de trafic şi consum de droguri, depistate la Festivalul Neversea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x