Antena Căutare

Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa

Pe marginea unei sosele din Arges, in apropiere de comuna Mircesti, se munceste de zor. Dar nici asa nu e bine! Unul dintre muncitorii care sapa un sant cu un excavator a taiat din greseala un cablu ingropat, iar un coleg, sofer pe o basculanta, a rupt un fir, pentru ca a plecat cu bena ridicata. Din cauza celor doi "dorei", 40.000 de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa.

De cand au inceput lucrarile de largire a soselei dintre Pitesti si Campulung, angajatii firmei de cablu din zona nu mai au liniste. Clientii suna in continuu sa se planga ca nu mai au cablu TV sau internet. Muncitorii i-au lasat fara utilitati de trei ori pana acum.

De aceasta data, insa, drumarii n-au mai rupt un singur cablu, ci doua, unul subteran si inca unul suprateran.

Angajatii firmei de cablu au remediat situatia in cateva ore, insa lumea se mai asteapta la astfel de incidente, intrucat termenul de finalizare al lucrarilor este in luna septembrie.

Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!... Europarlamentarii romani investesc in case, terenuri, maşini şi bijuterii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x