Antena Căutare

Viorel Cataramă, omul de afaceri care a mers într-un focar de coronavirus ca să se infecteze, n-a scăpat nepedepsit. Anunțul de ultimă oră făcut de Parchet 

Viorel Cataramă, omul de afaceri care a vrut să se infecteze cu noul coronavirus și care a mers într-o localitate unde au fost depistate peste 70 de persoane, s-a ales cu dosar penal. 

Viorel Cataramă, omul de afaceri care a mers într-un focar de coronavirus ca să se infecteze, n-a scăpat nepedepsit. Anunțul de ultimă oră făcut de Parchet 
Viorel Cataramă, omul de afaceri care a mers într-un focar de coronavirus ca să se infecteze, n-a scăpat nepedepsit. Anunțul de ultimă oră făcut de Parchet

Omul de afaceri a declarat că vrea să se infecteze cu noul coronavirus și a luat măsuri în acest sens. Decizia lui de a merge în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate, nu a scăpat nepedepsită.

”Constituire dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor

Ultimă oră. Alte 312 cazuri noi de coronavirus în România. Număr record de persoane vindecate de COVID-19

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. - I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că - în data de 07.05.2020 - o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID - 19.

Cazul Caracal: Tribunalul a decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, la un an de la crime

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Viorel Cataramă a intrat în carantină după vizita la Bărbulești

Viorel Cataramă a anunțat că nu crede în măsurile anticoronavirus luate de Guvern și a cerut răspicat să fie lăsat să se infecteze. Omul de afaceri, care a obținut un procent de 0,53% la ultimele alegeri prezidențiale, a fost recent într-un focar din apropierea Bucureștiului.

“Am fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă.

Milionarul Viorel Cataramă a facut un gest extrem! S-a autoizolat și așteaptă simptomele coronavirusului

Am ferma convingere că nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, a scris politicianul pe pagina lui de Facebook.

Ministerul Transporturilor a aprobat circulaţia trenurilor cu lucrători sezonieri către Austria/ Primul tren va pleca în... Un bebeluș de șase săptămâni, cea mai tânără victimă a coronavirusului. Alte 22 de persoane care nu sufereau de alte bol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x