Antena Căutare

Doua cadavre carbonizate, descoperite pe un camp din Neamt. Victimele au fost identificate

Doua cadavre carbonizate au fost descoperite pe un camp de langa localitatea Ion Creanga, judetul Neamt. In zona a fost descoperit si un microbuz ars.


Din primele cercetari, se pare ca cele doua victime se aflau pe un motoscuter, care s-a izbit de un microbuz. In urma impactului, microbuzul si motoscuterul au luat foc, iar cele doua victime au fost gasite carbonizate.

"Se pare ca accidentul s-a produs in cursul noptii, iar victimele au fost gasite de un trecator abia cand s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu. Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.

Politistii cred ca soferul microbuzului a fugit de la locul accidentului si fac cercetari pentru identificarea proprietarului microbuzului.

Dupa noi cateva ore de cercetari, cele doua persoane gasite moarte pe camp au fost identificate de politisti, transmite Mediafax. Cele doua victime sunt Mihai Pogea (31 de ani) si Gheorghe Rotila (33 de ani), ambii din satul Stejaru, comuna Ion Creanga, care se aflau pe motoscuterul lovit de autoturism.

Unul dintre cadavre era carbonizat si a fost gasit sub masina, iar celalalt a fost descoperit la aproximativ zece metri distanta de locul accidentului.

Soferul masinii este cautat de politisti dupa ce a fugit de la fata locului si a fost dat in consemn la frontiera.

"Politia face cercetari privind un accident cu fuga de la locul faptei", a spus Seful Politiei Neamt, comisar sef Dorel Manolea, precizand ca, in opinia sa, a fost "o incendiere fortata" intrucat numerele masinii erau luate.

sursa:Antena3

Maternitatea Giulesti: Din cauza religiei, un medic a lasat o tanara sa avorteze singura... IMAGINI SOCANTE! Cal tarat cu masina si abandonat la marginea Bucurestiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x