Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Clanuri de romi, la un pas să se linșeze într-o frizerie din Vâlcea. Doi adolescenți au ajuns în stare gravă la spital - FOTO

Doi adolescenți de 14 și 17 ani au fost bătuți cu sălbăticie de un grup de bărbați. Victimele au fost atacate într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea. Agresorii, înarmați cu bâte, nu s-au oprit până nu i-au lăsat abia respirând, într-o baltă de sânge. Urmeză imagini cu un puternic impact emoțional!

Atac sângeros într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea

Gazeta Vâlceană

Imaginile publicate de Gazeta Vâlceană sunt greu de privit. Doi adolescenți și un adult au fost bătuți cu sălbăticie într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea, sub privirile îngrozite ale cleinților și angajaților.

Agresorii le știau traseul, alegând să îi atace într-un loc pe care îl frecventau des. Din primele informații, se pare că ar fi fost vorba de o reglare de conturi între două clanuri de romi din oraș.

Șase bărbați au intrat în frizerie, înarmați cu bâte și alte obiecte ce ar putea fi folosite ca armă, și au început să-i lovească pe cei trei fără milă. S-au oprit abia când victimele abia mai mișcau, întinse pe podea, într-o baltă de sânge.

Imagini șocante, în galeria foto de mai sus.

Potrivit sursei citate, motivul conflictului ar fi fost un proces aflat în desfășurare la instanțele din Vâlcea, în care aceștia sunt implicați.

Doi minori și un adult au ajus în stare gravă la spital, în urma incidentului din frizerie.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice. Oamenii legii așteaptă expertiza medico-legală pentru a lua măsurile care se impun sau, după caz, pentru a schimba încadrarea juridică.

Imagini șocante, în galeria foto de mai sus.

Recomandari