Antena Căutare

Doua familii, la un pas de moarte, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Doi soti din Maramures si fiul lor, in varsta de 28 de ani, au ajuns la spital, azi-noapte, intoxicati cu monoxidul de carbon emanat de o soba defecta. Au avut noroc cu fiica cea mare care s-a intors mai devreme din oras si a sunat la 112.

Femeia, impreuna cu sotul si fiul ei au fost stabilizati de medicii de ambulanta. Au fost gasiti aproape inconstienti, cu dureri puternice de cap si stari de voma. Au avut nevoie de masti de oxigen pe tot parcursul drumului spre spital.

Ei au dat drumul la soba ca sa se incalzeasca. Cosul de fum care a functionat toata iarna fara sa dea gres era, insa, sa-i omoare. Tot gazul s-a acumulat in incapere si, astfel, aerul a devenit toxic.

La spitalul judetean din Baia Mare au ajuns si alte patru persoane, membri unei familii din localitatea Ilba. Doi copii, de 4 si 7 ani, mama lor de 34 de ani, dar si bunica s-au intoxicat tot cu monoxid de carbon, emanat, de aceasta data, de un convector defect.

Toate cele sapte victime au ramas internate peste noapte sub atenta supraveghere a medicilor. Starea lor este, acum, stabila.


VIDEO! Cluj-Napoca: Zeci de oameni au adus un omagiu celor doi copii ucisi de tatal lor... UPDATE! Opt oameni impuscati intr-un coafor din Capitala. Doi oameni au decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x