Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Două fetițe de 12 ani, agresate sexual de un pedofil de 35 de ani, în Pitești! Un copil a văzut totul! Ce le-a povestit polițiștilor

Două fetițe în vârstă de 12 ani au fost agresate sexual de un pedofil de 35 de ani, într-un parc din Pitești. Un alt copil a văzut totul și le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat.

Două fetițe de 12 ani, agresate sexual de un pedofil de 35 de ani, în Pitești! Un copil a văzut totul! Ce le-a povestit polițiștilor

Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi luni seara de un minor că, în timp ce se afla într-un parc din Piteşti, a asistat la momentul în care două fete minore ar fi fost agresate de un bărbat.

Oamenii legii au identificat pe baza descrierii un grup de trei bărbaţi, dintre care făcea parte şi un bărbat de 35 de ani, indicat ca fiind cel care ar fi pipăit două fete de 12 ani.

Toţi cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei, pentru verificări, care au fost preluate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti.

„Tata a trimis o prostituată peste noi, când eram mici. Ne-a dat o explicație ce ne-a lăsat mască!”. Un milionar, dat în judecată de copiii lui

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Piteşti, ar fi abordat două fete de 12 ani, pe care le-ar fi atins în zone intime, după care ar fi încercat să sustragă ghiozdanul uneia dintre ele.

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi tentativă de furt, iar după administrarea probatoriului, poliţiştii au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă", a precizat IPJ Argeş, potrivit adevarul.ro.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Recomandari