Două fetițe de șase și șapte ani din Galați, agresate sexual de un pedofil! O femeie a văzut totul! „Le-a oprit în scara unui bloc și...”

 

Două fetițe în vârstă de șase și, respectiv, șapte ani, din Galați, au fost agresate sexual de un pedofil. Bărbatul a folosit un pretext pentru a le ademeni dintr-un parc în scara unui bloc.

Pedofilul, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat de polițiști, după ce fetele le-au povestit părinților ce li s-a întâmplat.  

Cele două fete au fost agresate sexual sâmbătă, în scara unui bloc din Galați, unde pedofilul le-a ademenit spunându-le că le va arăta o pisică. Acolo, bărbatul le-a oprit și le-a pipăit în zonele intime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Gabriela Costin, o femeie a văzut bărbatul în posturi indecente lângă cele două fetiţe de 6 şi 7 ani şi a anunţat poliţia. 

Copilele nu au fost violate, iar pedofilul în vârstă de 44 de ani a fost prins, după ce părinții au alertat Poliția. 

Individul suspectat de pedofilie a fost reținut, iar luni instanța a admis aretarea acestuia pentru 30 de zile. S-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI