Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Două persoane au fost reţinute, după ce au răpit o femeie din Constanţa şi au dus-o la Râmnicu Sărat pentru a o exploata sexual

Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore de procurorii DIICOT Buzău, după ce, la sfârşitul lunii iulie, au răpit o femeie din municipiul Constanţa şi au dus-o la Râmnicu Sărat pentru a o exploata sexual. Când a fost dusă într-o zonă pentru a fi obligată să se prostitueze, femeie a abordat un echipaj de poliţie care trecea prin zonă, reuşind astfel să scape de cele două persoane care o răpiseră.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe data de 1 august, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Buzău au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de două persoane, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.

Anchetatorii au stabilit că pe data de 30 iulie, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe centura municipiului Constanţa, o femeie a fost luată împotriva voinţei sale de către cele două persoane, prin folosirea de violenţe fizice şi verbale, şi transportată în municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost adăpostită la o pensiune, în scopul exploatării sexuale.

Ulterior, femeia a fost transportată în zona unei staţii Peco din municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale contra cost cu două persoane, în schimbul sumei de 100 lei, banii fiind însuşiţi de unul dintre răpitori.

Pe data de 31 iulie, în jurul orei 9.00, cele două persoane au transportat femeia în aceeaşi zonă ca şi în seara precedentă, în scopul exploatării sexuale, dar cu această ocazie victima a abordat un echipaj de poliţie ce se afla în patrulare, şi astfel a reuşit să scape din zona de control a celor care o răpiseră.

Cele două persoane urmează să fie prezentate joi, Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău.

Sursa : news.ro

Recomandari