Antena Căutare

Două surori din Ploiești, de negăsit de patru zile. Părinții lor se tem de ce e mai rău: ”Vă rugăm, ajutați-ne să dăm de urma lor!”

Două surori din Pitești sunt de negăsit de patru zile, iar acum familia acestora a solicitat ajutor Poliției. 

Două surori din Ploiești, de negăsit de patru zile. Părinții lor se tem de ce e mai rău: ”Vă rugăm, ajutați-ne să dăm de urma lor!”
Două surori din Ploiești, de negăsit de patru zile. Părinții lor se tem de ce e mai rău: ”Vă rugăm, ajutați-ne să le găsim!”

Potrivit IPJ Prahova, cele două fete au dispărt de acasă în urmă cu patru zile. Părinții lor au alertat autoritățile marți, 14 iulie, în jurul orei 21:30, aceștia precizând că adolescentele au plecat acasă pe 11 iulie în jurul prânzului și de atunci sunt de negăsit.

Actriță celebră, în vârstă de 33 de ani, dată dispărută. Fiul ei a fost găsit singur, într-o barcă: ”Mami înota, dar nu s-a mai întors la mine!”

Una dintre fete este Miteluț Andreea-Bianca și are 14 ani, iar semnalmente ei sunt: 1,63 metri înălțime, 55 kg, păr șaten, ochi căprui. La data plecării, minora purta tricou de culoare neagră cu dungă albă pe mânecă, pantalon de trening de culoare neagră având o dungă albă pe lateral și papuci de culoare albastră cu roșu.

De asemenea, sora fetei, Miteluț Maria-Izabela, în vârstă de 13 ani, nu a mai luat legătura cu familia de pe 11 iulie. Semnalmente ei sunt: 1,60 metri înălțime, 50 kg, păr blond, ochi albaștri. La data plecării, minora purta tricou de culoare verde, pantaloni scurți tip blug și pantofi sport (teniși) de culoare albastră cu alb.

O floare rară a apărut în Parcul Naţional Călimani! Spectacolul naturii ar putea aduce amenzi usturătoare turiștilor neatenți

Polițiștii IPJ Prahova continuă căutările și la această oră. Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Angajat al Ministerului Economiei, confirmat cu coronavirus... Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile, din 17 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x