Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Două surori vândute de mamă pentru țigări. Fetele au fost batjocorite ani la rând de un bătrân și ambele i-au născut câte un copil

Abuz înfiorător care s-a petrecut ani de zile sub ochii unui sat întreg, fără ca vreo autoritate să intervină. Două surori au fost abuzate sexual de un bărbat care ar fi putut să le fie bunic. Fetele au rămas însărcinate pe când erau chiar ele copii. Cea care le-ar fi vândut ar fi fost chiar mama lor, acuză cele două victime.

Calvarul a început acum cinci ani, când copila avea 13 ani. Fata spune că era dusă de mama ei la locuinţa bărbatului care avea 64 de ani la acea vreme şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu el. Doi ani mai târziu a rămas însărcinată.

De abuzuri nu a scăpat sora ei mai mică. La doar 14 ani, a căzut şi ea victimă a aceluiaşi bărbat. Scenariul negru s-a repetat. Fata a rămas însărcinată cu el şi are un copil de 10 luni.

Niciuna dintre ele nu mai merge la şcoală. Îşi cresc copiii cu ajutorul mătuşii lor. Trăiesc din ajutorul de la stat, alocaţie şi banii pe care îi primesc de la tatăl lor, plecat la muncă în străinătate.

Povestea a ieșit la iveală, după ce chiar mama care le-a "vândut" a sesizat poliția

Culmea, agresiunile au fost reclamate chiar de mamă. Dar nu pentru că ar fi regretat faptele, ci ca să se răzbune după ce bărbatul nu i-a mai dat bani. Plângerea la poliţie a fost făcută acum aproape un an de zile, dar bărbatul a fost reţinut abia ieri. Explicaţia? În tot acest timp, agenţii au strâns probe.

"Un bărbat de 69 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de act sexual cu un minor în formă continuată. În perioada 2017-2018, bărbatul respectiv ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore în vârstă de 14 şi 16 ani", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Tot satul știa drama fetelor abuzate, dar nimeni n-a luat nicio măsură

Deşi tot satul pare că ştia de drama celor două fete, numai reperezentaţii instituţiilor nu au aflat nimic.

Mama fetelor nu este cercetată. Potrivit unor surse din anchetă, nu sunt suficiente probe împotriva ei. Bărbatul de 69 de ani riscă până la 7 ani de închisoare, dacă este găsit vinovat.

Recomandari