Un nou caz de pedofilie zguduie România! Două fetiţe au fost atacate în scara unui bloc din Huşi de un bărbat care a mai fost condamnat pentru viol!

 

Două fetiţe au fost atacate în scara unui bloc din Huşi de un bărbat care a mai fost condamnat pentru viol, dar a fost eliberat, anul trecut, din închisoare.

Copilele au reuşit să scape după ce una dintre ele, curajoasă, i-a luat apărarea celeilalte, iar individul a fugit. A fost prins după ore de căutări, de poliţie.

Bărbatul de 33 de ani, care acum este încătuşat, le-a urmărit ieri pe cele două fetiţe până în scara blocului în care locuieşte una dintre ele.

S-a năpustit asupra celei de 5 ani, când a observat că nu are cine să-l mai oprească, dar prietena copilei i-a sărit în ajutor. Scăpate ca prin minune, copilele au povestit acasa tot ce s-a întâmplat.

Astazi, părinţii au depus plângere la Poliţie. Au scris şi pe Facebook, pentru a cere ajutorul oamenilor care l-ar putea identifica pe bărbat. Agresorul a fost recunoscut de fetiţe într-o fotografie din baza de date a poliţiei. A mai fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol şi a fost eliberat anul trecut.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe