Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Dovada că Gheorghe Dincă are mai multe victime? Mandat nou de percheziție, în urma ultimelor descoperiri ale anchetatorilor

Ororile descoperite în casa lui Gheorghe Dincă continuă! Anchetatorii au găsit noi probe, îngropate într-un morman de gunoaie din curtea presupusului criminal din Caracal. Ar putea fi acestea un indiciu că există mai mute victime?

Ororile descoperite în casa lui Gheorghe Dincă continuă! Anchetatorii au găsit noi probe, îngropate într-un morman de gunoaie din curtea presupusului criminal din Caracal. Ar putea fi acestea un indiciu că există mai mute victime?

Anchetatorii mai au de căutat indicii în casa ororilor din Caracal, aşa că au cerut un nou mandat de percheziţie, care intră astăzi în vigoare. Ieri, au făcut curat în curtea lui Dincă. Au ridicat tone de gunoaie de acolo, dar şi noi probe. Mai mulţi saci plini cu haine au fost duşi la expertiză. Există şi noi urme de sânge, care trebuie examinate. Astăzi, continuă şi audierea vecinilor.

Verificările criminaliștilor în casa lui Gheorghe Dincă ar trebui să mai dureze încă o săptămână. Vineri, au fost duși pentru expertizare mai mulți saci cu haine și alte dovezi ridicate din locuința suspectulu.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit că pe un trening, o pereche de pijamale și o pereche de pantaloni, toate foarte vechi, ar fi fost găsite urme ce par a fi de sânge. Erau aruncate prin mormanul de gunoaie din curtea lui Dincă, acolo unde au și fost găsite de anchetatori.

Probele ridicate vor fi analizate, urmând să se stabilească dacă sângele este uman și dacă creo legătură cu această anchetă.

Audierile continuă, la Poliția din Caracal.

Recomandari