Căutare Live

Gheorghe Dincă continuă șirul dezvăluirilor înfiorătoare. Cum le-a descris monstrul din Caracal pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Cazul de la Caracal este departe de a se fi încheiat, dar detalii incredibile continuă să iasă la iveală. De această dată, se pare că Gheorghe Dincă a scris într-un jurnal detalii neașteptate despre cele două victime ale lui, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Mai exact, potrivit Antena 3, Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, a scris într-un jurnal că-și dorește să aprindă o lumânare în memoria celor două fete pe care le-ar fi ucis. Totuși, el nu regretă că faptele comise.

De asemenea, în același document, monstrul din Caracal precizează că pe Luiza Melencu și-o amintește desculță, zâmbitoare și matură, însă pe Alexandra a descris-o drept o copilă tristă.

Cazul Caracal: Dezvăluire bombă! Gheorghe Dincă i-a șocat pe ceilalți deținuți cu ultimele declarații! „Eu când...”

Gheorghe Dincă a vorbit și despre Ștefan Risipiceanu, despre care spune că a apărut la poarta sa exact în momentul în care a adus-o pe Luiza în curte cu mașina, iar bărbatul venise să în ceară tutun.În acel moment, Risipiceanu a auzit-o pe Luiza țipând și i-a cerut lui Dincă să îl lasă să întrețină relații sexuale cu Luiza.

Astfel, Dincă i-ar fi promis că îi va permite să aibă relații cu aceasta și l-a amenințat că îl va omorî dacă spune ceva.

Cazul Caracal: Unde a îngropat-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu, de fapt! Nimeni nu a căutat aici

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Botoşani: Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident în care au fost impicate un microbuz ... O femeie a ajuns la spital cu dureri puternice, dar medicii au trimis-o acasă: ”Am avut un avort spontan, iar doctorii n...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x