Antena Căutare

Drama care zguduie România. O fetiță de 16 ani a murit într-un mod crunt!

Drumul unei frumoase balerine din Braşov s-a oprit brusc atunci când abia începea. La 16 ani. Ariadna fost spulberată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Fata cu ochi senini scria, în ultimul ei mesaj pe facebook: "viaţa este cel mai frumos basm". Un basm care acum începe cu "A fost odată ca niciodată"

Drumul unei frumoase balerine din Braşov s-a oprit brusc atunci când abia începea. La 16 ani. Ariadna fost spulberată de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. Fata cu ochi senini scria, în ultimul ei mesaj pe facebook: "viaţa este cel mai frumos basm". Un basm care acum începe cu "A fost odată ca niciodată".

Lucru mai rău nu se poate întâmpla nimănui. Să-ţi moară un copil la vârsta asta şi un copil foarte sensibil şi deştept şi frumos şi cuminte.Toată durerea lumii apasă pe umerii acestui părinte. La doar 16 ani, fiica lui, frumoasă ca un înger, a plecat la Cer.

Orice părinte şi-ar fi dorit un asemenea copil, avea credinţă în Dumnezeu, învăţa bine, ne-asculta şi era perfectă şi de o frumuseţe impresionantă.

Ariadna, Ari, cum o alintau cei dragi, a fost ucisă vineri seară pe o trecere de pietoni din Braşov. Se întorcea de la fast-food. Tocmai coborâse din maşina unei prietene. Afară era întuneric şi ploua mărunt.

Fata avea o umbrelă în mână şi n-a văzut moartea venind spre ea. O maşină condusă de un tânăr cu doar câţiva ani mai mare a spulberat-o. După tragedie, şoferul şi-a sunat tatăl.

Soarta, care uneori are scenariul ei sinistru, face ca tatăl Ariadnei, de profesie medic veterinar, şi tatăl şoferului vinovat să se cunoască.Ariadna era elevă la unul dintre cele mai bune licee din Braşov şi, de mică, era pasionată de balet. Locul în care a murit este azi dureros de privit. Colegii şi prietenii au lăsat candele şi i-au scris mesaje, inclusiv pe stâlpi.

Vezi video AICI.

Școlile private finanțate și din bugetul de stat nu scad taxele!... Am intrat în Săptămâna Albă. Credincioșii nu trebuie să mai mănânce carne!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x