Live acumAdela
Prime Time 20:30Adela

„S-a dus la cer și nu l-am putut îmbrățișa” Drama unui părinte care nu poate veni în țară, să își îngroape copilașul: „Tata, te aștept acasă!”

Un tată este disperat! Nu poate ajunge acasă, să își ducă fiul, ucis într-un accident, pe ultimul drum. Bărbatul și-a strigat durerea: „„Nu pot să cred că ai părăsit această lume aşa de tânăr. Mi s-au anulat aşa de multe zboruri, numai să nu pot ajunge să te îmbrăţişez. Ultimile cuvinte ce mi le-ai spus...”

„S-a dus la cer și nu l-am putut îmbrățișa” Drama unui părinte care nu poate veni în țară, să își îngroape copilașul: „Tata, te aștept acasă!”

A plecat din țară ca să-i poată oferi fiului său o viață mai bună, fără lipsuri, fără griji. Acum, nu poate decât să își strige durerea și disperarea pe internet, departe de familie, în cel mai greu moment din viața lor.

De loc, Arsente Ioan Slăvoacă este din comuna Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud. Acum, este plecat, la muncă, în Spania, zona Valencia.

Miercuri, a aflat că băiețelul lui, de doar cinci ani, a murit într-un accident: copilul se plimba cu bicicleta când a căzut într-un pârâu. Medicii au reușit să-l resusciteze, dar cel mic a murit, câteva ore mai târziu, la spital.

„Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-am cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe.

Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa.

Nu pot să cred că ai părăsit această lume aşa de tânăr. Mi s-au anulat aşa de multe zboruri, numai să nu pot ajunge să te îmbrăţişez. Ultimile cuvinte ce mi le-ai spus: te iubesc tata, te aştept acasă.

Ultimul an ce am vrut să îl fac în Spania, am vrut să fiu alături de voi, dar uite nu s-a putut. Am aşteptat să ajung acasă, dar din cauza lui coronavirus nu am ajuns să am grijă de voi. Dumnezeu să te aibă sub paza lui”, a scris Arsente pe pagina sa de Facebok.

Bebelușa care i-a lăsat muți pe medici. Ce avea fetița pe obraz, la naștere: „Există doar 35 de cazuri, în istorie!” - FOTO

A căzut cu bicicleta într-un pârâu

Salvatorii bistrițeni au fost chemați să intervină de urgență în localitatea Rodna în cazul unui copil care s-a înecat.

„În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în Rodna, în apropierea unui pârău a fost găsit un copil, în stare de inconştienţă.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre un băieţel în vârstă de cinci ani, care ar fi căzut cu bicicleta, în zona unui pod, în pârâul Izvor, de pe raza localităţii Rodna. A fost preluat de echipajele medicale ajunse la faţa locului pentru a fi transportat la spital”, a transmis PJ Bistria-Năsăud.

Recomandari