Antena Căutare

După ce au dat jos costumele de baie, turiștii s-au deghizat pentru carnavalul de la Băile Felix

Şi ce dacă Revelionul s-a încheiat? Pentru unii, mai norocoşi, distracţia continuă şi în prima seară a anului, tot cu o petrecere. Una tematică, în care participanţii s-au costumat în ţinute de gală, ori s-au deghizat în personaje din poveşti. La carnavalul devenit tradiţie de la Băile Felix au venit turişti din toată ţara şi chiar din străinătate.

Turiştii de la Băile Felix o ţin din petrecere în petrecere. După cea de Revelion, a venit rândul celei de Sfântul Vasile. Petrecerea tematică i-a făcut pe cei prezenţi să dea frâu liber imeginaţiei şi să se costumeze în personajele preferate.

Printre oaspeţi l-am găsit şi pe.Zorro din Otopeni, alături de soţia sa Ghertrude. Organizatorii i-au aşteptat pe meseni cu muzică live, invitaţi speciali şi alte surprize. Cadânele au încins atmosfera.

Cinci persoane, printre care şi doi copii, rănite în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Piatra Neamţ. Aproape ... Primele audieri în cazul pacientei arse la Floreasca. Motivul pentru care chirurgul Mircea Beuran a fost lăsat ultimul p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x