Antena Căutare

După trei decenii de căutare, un bărbat și-a găsit tatăl cu trei luni înainte să moară. „Am întâlnit un străin”

Un bărbat și-a găsit tatăl după 30 de ani, cei doi au fost reuniți printr-un apel pe Facebook în aprilie 2019. Ultima amintire a bărbatului a fost atunci când călătorea alături de mama și fratele său într-un autobuz spre Sao Paulo. Acesta avea doar trei ani.

Un bărbat și-a găsit tatăl după 30 de ani, cei doi au fost reuniți printr-un apel pe Facebook în aprilie 2019. Ultima amintire a bărbatului a fost atunci când călătorea alături de mama și fratele său într-un autobuz spre Sao Paulo. Acesta avea doar trei ani.

Bărbatul nu a fost niciodată în măsura de a-și aminti cu exactitate ce s-a întâmplat în Sao Paulo. Singurul lucru pe care și-l aduce aminte este că mama sa l-a abadonat. Aceasta a trăit pe străzi dar și în orfelinate.

La orfelinat, bărbatul și-a făcut reputația de fugar. În momentul în care familia sa adoptivă se îndrepta spre centru, aceștia nu erau siguri că copilul se va afla acolo. Cu toate acestea au mers și l-au găsit pe Edson.

„Oamenii de la orfelinat au spus:„ Vrei să ai o familie? ” și am spus: Da '. Apoi au adus acest om uriaș.”

„Familia mea adoptată era extrem de iubitoare. Deși pentru prima lună am urât mâncarea și a fost extrem de rece”, spune Edson.

În momentul în care Edson și-a întemeiat o familie, dorința de a-și găsi părinții a fost mai puternică

Acesta a postat pe rețeaua socială, Facebook, o fotografie cu toate informațiile pe care le avea despre familia sa din Brazilia din documentele de adopție.

"În 24 de ore am avut un mesaj de la nepoata mea, care spunea:„ Stau aici cu tatăl tău", își amintește Edson.

După trei decenii de căutare, un bărbat și-a găsit tatăl cu trei luni înainte să moară.  „Am întâlnit un străin”

Tatăl lui Edson povestește cum soția sa i-a luat pe cei doi copii într-o vacanță în Sao Paulo și nu s-a mai întors. A aflat ulterior că aceasta avea o relație cu alt bărbat și că femeia nu se va mai întoarce acasă.

Peste trei decenii când a văzut postarea, bărbatul s-a simțit tată din nou. "A fost un moment atât de bun. Am fost într-adevăr fericit, dar și recunoscător familiei care l-a crescut în Anglia.”

După trei luni, tatăl lui Edson a decedat. "L-am găsit și a murit știind că băiatul său este în siguranță și bine."

Decizia finală în cazul preotului care și-a bătut soția și i-a dat foc la mașina! Nu mai are voie să slujească... Două minore au predat poliției un portofel plin cu bani. Pe lângă acte, în portofel erau 2.850 de euro și 500 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x