Antena Căutare

Durerea familiei "Fetei cu parul de foc". Ion Manole: Ma lupt sa aflu ce s-a intamplat si de ce este in pamant acum copilul meu

Razboiul declansat de moartea Madalinei Manole mai are pana la lupta finala. In urma "fetei cu parul de foc" a ramas un copil, dar si doua familii care se razboiesc prin Tribunale. De mai bine de doi ani, parintii artistei incearca sa demonstreze ca Petru Mircea se face vinovat moral de disparitia fiicei lor. Astazi si-au strigat din nou durerea in instanta

Dor, dar si conflicte. Asta a lasat in urma "Fata cu parul de foc". Au trecut mai bine de doi ani de la moartea artistei., insa, de atunci, parintii ei nu au pace. Continua razboiul cu ginerele lor, pe care il considera vinovat moral pentru disparitia Madalinei. Astazi, oamenii au venit din nou la Tribunal. Au cerut iar ca Petru Mircea sa fie trimis in judecata. “Am spus de la inceput ca nu-mi dau sufletul pana nu aflu cum a murit fetita mea. Ma lupt sa aflu ce-a facut, ce s-a intamplat si de ce este in pamant acum”, a spus Ion Manole.

Petru Mircea nu s-a prezentat in instanta. Dar tatal Madalinei si-a varsat offul. Isi invinovateste fostul ginere de moartea fiicei sale. “Nu-i e frica, nu are Dumnezeu. Nu pot sa-l support. Nu-mi doresc sa-l vad in viata mea. Imi doresc sa-l vad doar pe vel mic si atat”, a tinut sa sublinieze Ion Manole.

Nici astazi norocul n-a fost de partea familiei Madalinei Manole. Este nevoie de inca un termen de judecata, peste o saptamana. “Ne-a pus in verdere sa depunem dovada, plicul prin care s-a comunicat rezolutia procurorului pe care noi am atacat-o pentru a calcula acel termen de 20 de zile in care se putea formula plangerea”, a declarat Crina Radu, avocatul familiei Manole.

“Nu sunt sanse mari sa fie admisa intrucat s-au facut audierile care s-au solicitat”, a precizat Ion Dascalu, avocatul lui Petru Mircea.

Madalina Manole a murit in iulie 2010, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. A fost gasita moarta in casa, chiar de sotul ei. In urma necropsiei, s-a stabilit ca artista s-a sinucis.

Cresterea ciupercilor, o afacere dificila... Sapte barbati au vrut sa fure pilonii de sustinere a digului de pe raul Arges...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x